Med anledning av covid-19

Information från Pedanten

Vi håller oss uppdaterade gällande utvecklingen av covid-19 och följer de rekommendationer som återfinns på Folkhälsomyndighetens hemsida

Så hanterar vi Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer

Vi fortsätter att anpassa oss för att hantera vardagen med pandemin på bästa sätt och leverera våra tjänster tryggt och säkert. I och med Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer så har vi vidtagit en del extra åtgärder för att bidra till minskad smittspridning, sammantaget har vi gjort följande;

-Förstärkt våra hygienrutiner och informerar våra medarbetare kontinuerligt med Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att tvätta händerna, hålla avstånd och stanna hemma om man är sjuk.

-Delat ut handsprit till våra medarbetare att ha med till jobbet. Använder desinficeringsmedel på toaletter mm när vi städar.

– Nya munskydd hos varje kund. Använder alltid skyddshandskar.

Vi jobbar hos dig när du jobbar hemma

Vi städar som vanligt hos våra kunder! I förebyggande syfte och med omtanke för varandra uppmanar vi våra kunder att höra av sig till oss direkt via telefon eller mejl om det finns misstanke om eventuell smitta eller om du har haft kontakt med smittad person. Städtillfället bokas då om när ni är friska.

Inbokade städtillfällen

Många arbetar hemifrån dessa dagar eller behöver vara hemma med friska barn vars skolor håller stängt och det går naturligtvis bra att vara hemma när Pedanten kommer.

Vi är flexibla när det gäller era tider för att lösa hemma arbetet/skolan så att vi inte krockar. Allt går att lösa med bra kommunikation.

Kontakta oss

Om du har några ytterligare frågor eller funderingar så är det bara att kontakta oss på 0708-519 464 så hjälper vi dig. Vi har öppet måndag till fredag, 8 – 17.