Företag

KONTORSSTÄD Vi har arbetat med kontors städ sedan 1987. Vi jobbar i Borås med omnejd. Rena kontor speglar ert företag utåt och ger en trivsam arbetsmiljö. Viktigt i dessa tider är att rengöring av toaletter, kök och omklädningsrum utförs någon extra gång i veckan för att minska smittspridningen. Vi spritar tangentbord, handtag och andra ytor som man ofta är i kontakt med. Kontorsstäd anpassas efter era önskemål och behov. För frågor kontakta oss!

FÖNSTERPUTS
Vi tar hand om alla era fönster. Mellanfönster på kontoret. Yttre fönster och fönster som är väldigt svåra att nå och detta görs på ett kostnadseffektivt sätt.
Vi använder oss av rent vatten-teknik. Fördelen med detta är att vattnet är filtrerat, vilket gör att det är miljövänligt. När fönsterrutorna torkar så lämnas inte heller några fläckar på rutorna som kan vara fallet om man inte använder sig av riktigt rent vatten.
Vid rent vatten-tekniken används också en utrustning som gör att man smidigt kommer åt rutor högt uppe i luften nedifrån marken. På det viset undviker man de risker som kan finnas vid fönsterputsning på höga höjder. Vi kan nå upp till 15 meter.

GOLVVÅRD
Ett välskött golv är lättstädat!
Skötsel och underhåll av golv handlar om att på det mest effektiva och mest skonsamma sätt underhålla golvmaterialet och/eller det valda skyddet. Vi på Pedanten arbetar hållbart och tar ett helhetsansvar för era golv. Vi har stor erfarenhet av golvvård på de allra flesta typer av golvmaterial som plast, linoleum, trä, sten och betong.

TRAPPSTÄDNING
Första intrycket som speglar ert företag eller er som hyresvärd.
Vi använder oss av en batteridriven dammsugare som bärs på ryggen som en ryggsäck. Detta blir effektivt och dammar inte ner. Därefter våt torkar vi trapporna. Om storstädning önskas så skurar vi väggar, tar bort det som går att ta bort utan att förstöra underlaget. Tar bort damm och spindelväv på väggarna upp till tak. Rengör hissar mm. Allt det ni vill ha gjort helt enkelt.

FASADTVÄTT OCH KLOTTERSANERING
Fasaden är också något som speglar ert företag. Ett smutsigt yttre är naturligtvis inte lika med ett smutsigt inre, men vi människor är snabba med att döma hunden efter håren.
Vi tar hand om din fasad! Ta bort gammal smuts, klotter och beväxning.

HÖGHÖJDSTÄD
Höghöjdsstädning förebygger att damm och annan smuts samlas på väggar, tak, balkar och rör samt andra ytor som sällan rengörs. Denna åtgärd är viktig i förebyggande syfte ur ett brand- och säkerhetsperspektiv. Det innebär dessutom bättre luft och mindre smuts i din lokal.
Vi på Serviceföretaget Pedanten AB har utrustning för att komma åt det flesta utrymmen från marken (10-15 meter högt). På så sätt sker arbetet både säkert och effektivt. Vi kontrollerar och kan filma arbetet via kamera monterad längst upp på vid dammsugare munstycket. Så vi ser resultatet direkt i vår monitor.